Service aan boord

Op-en aftuigen van de boot

Vind u het op- en aftuigen van de boot een vervelende of een te zware klus? Hagoort Sails doet dit graag voor u! Wij tuigen de boot op afspraak voor u af en kunnen de zeilen dan eventueel direct meenemen voor controle/servicebeurt. We slaan de zeilen voor u op tot dat wij een seintje krijgen dat de boot weer opgetuigd kan worden. De kosten van het op- en aftuigen en de opslag zijn afhankelijk van het formaat van de boot en de zeilen. U krijgt na controle van de zeilen een prijsopgave voor de servicebeurt.

Heeft u interesse? Neem dan contact op met onze zeilmakerij.

 

Team coaching/training

Wilt u tijdens zeilwedstrijden net dat beetje meer uit uw team halen, Martin Baas geeft ook team trainingen. De training bestaat uit een uitleg van het technische verhaal over het trimmen van de zeilen. Het doel is om de zeilers in te laten zien wat ze aan boord moeten doen en waarom. In overleg is het ook mogelijk dat Martin Baas na deze trainingsavond een wedstrijd mee vaart om alles in praktijk te brengen. De kosten van deze team training zijn afhankelijk van de wensen van het team.

Heeft u interesse? Neem dan contact op met onze zeilmakerij.

 

 

OPENINGSTIJDEN

Voor uw en onze veiligheid hanteren wij momenteel aangepaste openingstijden.

Onze balie in Benthuizen is geopend op afspraak voor het halen en brengen van zeilen: maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 14:00. Voor verkoop en advies zijn wij de gehele dag beschikbaar op afspraak of via e-mail en telefoon.

Onze vestiging in Baarn is geopend maandag t/m vrijdag op afspraak.