Leveranciers

Hagoort Sails wil haar klanten een hoogwaardig product bieden. Daarom hebben wij ervoor gekozen om samen te werken met leveranciers die hoogwaardige producten aanbieden.

Contender Sailcoth

Contender Sailcoth is één van de grootste doekleveranciers ter wereld. Zij bieden hoogwaardige doeksoorten voor elk type schip. De doeken worden geproduceerd in Nederland en Duitsland waarna zij wereldwijd verspreidt worden om gebruikt te worden voor de productie van de diverse zeilen.

Contender Sailcloth haar gepatenteerde 'Fibercon' dacronlijn verlegt de grenzen van vele toerzeilers. Daarom gebruiken wij deze doeksoort voor al onze dacronzeilen.

Dimension-Polyant

Dimension-Polyant is een Duitse doekfabrikant die geen concessies doet op de kwaliteit van haar doek en service. Daarom maken wij een groot deel van onze Off-shore Performance & Race High-tec zeilen van de doeksoorten die Dimension-Polyant aanbied.

PowerPlast

PowerPlast is een Italiaans bedrijf en pionier op het gebied van membraan zeilen. PowerPlast is er in geslaagd om als eerste en enige producent een Filmless membraan doek succesvol  op de markt te brengen. Het  nieuwe Fusione C is genomineerd voor de DAME Design Award 2019. De Filmless membraan zeilen zijn uitermate geschikt voor zowel de sportieve toerzeiler, als de club racer en al een begrip op de Nederlandse wateren.

OPENINGSTIJDEN

Onze vestigingen in Benthuizen en Baarn zijn geopend maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00.