Cruising Tourline

Bent u op zoek naar een zeil dat goedkoop is, maar toch voldoet aan alle kwaliteitseisen van deze tijd? Dan zijn de zeilen uit de Cruising Tourline iets voor u.

De zeilen worden gemaakt van Fibercon All Purpose, een high quality dacron, geproduceerd door de Nederlandse doekfabrikant Contender Sailcloth. Dit doek biedt de garantie dat het van begin tot eind gecontroleerd is op kwaliteit, zonder dat het ten koste gaat van de prijs.

De doekkwaliteit, samen met ruim 30 jaar vakmanschap, resulteert in een perfecte prijs-kwaliteitsverhouding.Onze klantgerichte service zorgt ervoor dat wij u altijd kunnen helpen met uw specifieke behoeften.

Kortom, wij geloven dat de zeilen uit de Cruising Tourline de beste prijs-kwaliteit-verhouding bieden. Jarenlang plezier voor een scherpe prijs.

 

Vraag een offerte aan

OPENINGSTIJDEN

Voor uw en onze veiligheid hanteren wij momenteel aangepaste openingstijden.

Onze balie in Benthuizen is geopend op afspraak voor het halen en brengen van zeilen: maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 14:00. Voor verkoop en advies zijn wij de gehele dag beschikbaar op afspraak of via e-mail en telefoon.

Onze vestiging in Baarn is geopend maandag t/m vrijdag op afspraak.