Offerte aanvragen

Indien u een vrijblijvende prijsindicatie wenst te ontvangen, kunt u onderstaand formulier invullen. Wij streven ernaar u binnen 4 werkdagen te voorzien van een op maat gemaakte offerte.

We zijn gesloten van 26 juli t/m 18 augustus. In de laatste weken van augustus zijn we beperkt aanwezig en in de eerste week van september staan wij op de HISWA te water. In deze periode duurt het beantwoorden van uw offerte-aanvraag wat langer dan u van ons gewend bent.

Mocht u vragen hebben betreffende het aanvragen van een offerte neem dan telefonisch contact op met onze vestiging in Benthuizen:  +31(0)79-3422641

Om u zo goed mogelijk van advies te kunnen voorzien vragen wij u de onderstaande gegevens, voor zover mogelijk, in te vullen. Dit is echter niet verplicht.


Laat dit veld leeg als u per e-mail gecontacteerd wilt worden.

Corona Update

Wij zijn open en produceren zeilen! Uiteraard houden wij ons aan de richtlijnen van het RIVM voor uw en onze veiligheid. Met vragen of advies, kunt u ons gewoon mailen of bellen. Voor het afhalen en brengen van zeilen graag even van te voren een afspraak maken. Wij horen graag van u!